Човекът вероятно е местен, който заради студа днес е преценил,

...
Човекът вероятно е местен, който заради студа днес е преценил,
Коментари Харесай

„Тъмният странник” от Diablo посети Кумлука

Човекът евентуално е локален, който поради студа през днешния ден е решил, че наметалото е подобаваща за сезона дреха

Демоничният “Тъмнен пътешественик ” от мрачната, от емблематична поредност ролеви комютърни игри Diablo дойде в бургаския кв. Кумлука, разноски се гордо по тротоара и изчезна изненадващо. Посещението му е забавно, защото в историята на играта той се появява точно в единствения показан морски град във фантастичния свят на „ Сенкшуъри ” - Кураст. Още повече, че на поредицата скоро следва и четвърто по ред заглавие, която ще завладее почитателите още идното лято.

Човекът с кафявото покривало в действителност евентуално е гражданин на квартала, който поради студа през днешния ден е решил да излезе с необикновената дреха. Въпреки това той събра погледите на стотиците водачи, които прекосяваха по ул. „ Индустриална ” в късния следобяд през днешния ден. Засега Бургас не можеше да се похвали с сходен, въпреки и тъмен, амулет, за разлика от Несебър, където " злокобна монахиня " отвреме нарвеме прави показно по тъмна доба по какъв начин да влуди хората с по-слаби сърца.



Мнозина даже съпоставиха странникът с джедай от трилогията на Джорд Лукас „ Междузвездни войни ”, само че защото светлинен меч на колана му водачите не са съумели да видят, по-уместно би изглеждало сравнението с кафевия вълшебник от „ Властелина на пръстените ” на Дж.Р.Р.Толкин, който не откри място в екранизацията на трилогията през 2000-2003 година, само че пък се появи в цялостния си „ искра ” в „ Хобита ” десетилетие по-късно.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР