Човекът в кадър - Кирил Евтимов, донесе късмет на сините

...
Човекът в кадър - Кирил Евтимов, донесе късмет на сините
Коментари Харесай

Човекът в кадър се срещна с големи имена в европейския футбол

Човекът в кадър - Кирил Евтимов, донесе шанс на " сините " от Лондон. Бургазлията е измежду най-приближените на Челси почитатели в България и изгледа от " Стамфорд Бридж " успехите на играчите на мениджъра Маурицио Сари - 4:0 против ПАОК в Лига Европа и 2:0 в дербито с Фулъм от Висшата лига. Евтимов се наслаждения на резултатна игра на " сините ", а също по този начин любимците му не инкасираха гол във въпросните 2 дуела. След мача от евротурнирите Кирил се срещна със супер звездата Франсеск Фабрегас като двамата заформиха разговор по отношение на кариерата на Христo Стоичков. След дуела с Фулъм Евтимов пък се видя с мениджъра Сари и асистента на Маурицио в Челси - Джанфранко Дзола.

Джанфранко е посочил интерес към протичащото се с Христо Стоичков, влизайки в полемика с родния последовател на футбола по отношение на Камата. Дзола споделя, че го е гняв, че не е участвал на юбилейния-мач театър проведен от Сточиков в София на " Васил Левски ". Джанфранко Дзола показва, че не е могъл да пристигна в българската столица, тъй като по същото време се е намирал в Катар. Сегашният значим човек в щаба на Челси и магьосник с топка в крайници на терена споделя, че в случай че Ицо провежда нова сходна среща в България, на драго сърце ще пристигна в страната ни и Христо е измежду положителните му другари. Джанфранко пък получи от Кирил Евтимов подарък - бутилка марково българско вино.



Бургазлията не пропусна да приказва и с мениджъра Сари. Като предава поздрави към Андрей Гълъбинов от Маурицио. Сари и Гълъбинов се познават от взаимна работа на Апенините и наставникът демонстрира доста положително отношение към нападателя. При последваща среща с Маурицио Сари, родният последовател на спорта ще зарадва с бутилка българско алено вино и експерта, който сега е отпред на един от най-сериозните международни грандове.

По време на престоя си в Англия, Евтимов се видя и със остарелия си другар Светослав Тодоров, с който се познават от времето когато Тоди правеше чудеса в Портсмут. От известно време някогашният национал се реалокира да живее на Албиона. В календара на Евтимов има планувана и поредна негова среща с легендата на Арсенал и Франция Роберт Пирес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР