Човекът, ударил уличен продавач в , е софийски адвокат, станал

...
Човекът, ударил уличен продавач в , е софийски адвокат, станал
Коментари Харесай

Нападение над любимец на пловдичани шокира града

Човекът, блъснал махленски продавач в, е софийски юрист, станал неотдавна притежател на заведение в известния плодвивски арт-квартал „ Капана “, предава. Пострадалият е Митко, продавач на чорапи, прочут в целия град като " Талисмана на Пловдив ".
След като в мрежите изтече видеоклип от охранителна камера с нападението над Митко, районната прокуратура в Пловдив се самосезира и разпореди инспекция за лека телесна щета и безчинство. Местните поданици разпознават на фрагментите притежател на заведение в „ Капана “, намиращо се на ул. „ Христо Дюкмеджиев “, което в този момент е затворено. Той е юрист от София и е новопостъпил в квартала.
 Със гибел приключи сборичкване пред нощно заведение в Капана в Пловдив Със гибел приключи сборичкване пред нощно заведение в Капана в Пловдив
Двама пияни клиенти, чужденци, провокираха противен случай в артистичния квартал на Пловдив Капана тази нощ. Малко след 3 ч сутринта н...
Пострадалият Митко е любим освен на локалните, само че и на туристите в Пловдив. Той е 40-годишен, обикаля заведенията от години и всекидневно идва пешком от Столипиново, с цел да продава истинските си чорапи из центъра. Сам се грижи за прехраната на фамилията и за медикаментите на болната си майка. Митко е прочут като един от най-добродушните и неконфликтни хора в Пловдив.
Заради похищението против него, довечера пловдивчани се събраха на митинг пред заведението на нападателя. Възмутените жители замеряха с мръсни чорапи заведението, което сега не работи, откакто очевидно притежателят му се е стреснал от всеобщия яд и съзнателно е хлопнал кепенците в петък вечер, написа. В обществените мрежи пък има стотици апели за протест на въпросното заведение. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР