Човекът с оркестър Дани Милев вече не прилича на себе

...
Човекът с оркестър Дани Милев вече не прилича на себе
Коментари Харесай

Новата причеса на Дани Милев му струва 1 800 евро

Човекът с оркестър Дани Милев към този момент не наподобява на себе си, откакто си присади коса в прилежаща Турция. Към днешна дата прическата му е доста по-различна от онази, с която е прочут на почитателите си. На всичкото от горната страна маестрото е заформил и брада.

 

Твърди, че новата му визия, му е коствала 1 800 евро. Човекът, който упорствал за тази смяна дълго време, била жена му Цвети и в един миг, той склонил.

Интервенцията му била направена на 4 февруари и траяла цели 6 часа. Сега има към 3-4 000 присадки, взети от косата на тила му. След като си пуснал брадата, станал неузнаваем даже за сина им.

 

Новата визия на Милев обаче леко го състарява поради белите му косми. Бившия чиновник на Национална агенция за приходите може да се боядиса в черно чак след два месеца – през май, когато новата му растителност по темето ще е надълбоко вкоренена.

 

През последните години присаждането на коса в Турция е изключително известно измежду българите и мнозина от тях пътуват до клиники в Истанбул, с цел да си присадят растителност на темето. Тази терапия обаче не при всички е сполучливо – става известно, че едвам към 15% от мъжете имат необикновен вид оплешивяване – като Тодор Живков и косата няма по какъв начин да бъде прихваната.

Неотдавна тъкмо това се случи при Даниел Петканов и той пръсна парите си напразно.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР