Човекът с най-висок пост в политиката може да се похвали

...
Човекът с най-висок пост в политиката може да се похвали
Коментари Харесай

Вътре в богатството на Риши Сунак и съпругата му Акшата Мурти от £529 млн. - флаш коли, четири жилища и данъчни гаври

Човекът с най-голям пост в политиката може да се похвали с голям брой първокласни домове, има няколко коли и изпраща децата си в частни учебно заведение.

Огромното благосъстояние на министър-председателя Риши Сунак беше изведено на напред във времето, когато брачната половинка му милиардерска наследница Акшата Мурти даде обещание да заплати английски налог след голяма реакция. Преди две години през днешния ден, на 8 април 2022 година, Мърти се поддаде на натиска, откакто изиска статут на недомител - което означаваше, че не трябваше да заплаща налог в Обединеното кралство върху приходите си в чужбина - и сподели, че ще заплати поради статута на брачна половинка си при непринудено пренасяне.

BBC пресметна, че тя е щяла да избегне 2,1 милиона английски лири годишно налози в Обединеното кралство. Това се случи единствено месеци преди Риши автоматизирано да стане министър-председател през октомври 2022 година, откакто Пени Мордаунт отпадна от конкуренцията за водачество на торите, като не съумя да обезпечи повече от 100 гласа от сътрудниците си депутати. Въпрек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР