Човекът с капитанската лента днес за Лудогорец – Георги Терзиев,

...
Човекът с капитанската лента днес за Лудогорец – Георги Терзиев,
Коментари Харесай

Терзиев: Имаше напрежение, защото не трябваше да грешим

Човекът с капитанската лента през днешния ден за Лудогорец – Георги Терзиев, приказва след края на мача против Валур. Капитанът на „ орлите” призна, че тимът е играл добре в хода на целия дуел и напълно закономерно и взел триумфа в последна сметка.

„ Лесно си го направихме ние. Беше значимо да вкараме рано и да направляваме мача. В Исландия отново го направихме, само че нямахме късмет пред гола и отнесохме негативи. Трябваше през днешния ден да си вкараме първите положения и да си улесним мача”, стартира капитанът на Лудогорец.

„ Напрежение имаше при нас, защото знаехме, че можем да допуснем неточност. Знаехме, че сме по-класният тим, само че трябваше да го покажем. Много европейски тимове позволяват неточности и надали сме съвършени. В Рейкявик те ни вкараха с дребното си положения, а през днешния ден е радостно, че не допуснахме”, продължи той.

„ Когато тимът е изнесен напред, има повече пространство и е по-сложно за отбраната, само че Лудогорец постоянно играе атакуващо и до някаква степен би трябвало да свикнем с този метод на игра”.

„ Не мога да кажа, че това е най-силният ни мач. Днес направихме един добър дуел, получиха се хубави неща, само че надали има тим, който играе непрекъснато брилянтно. Важно е хората да са останали удовлетворени. Капитанската лента е отговорност, само че към този момент натрупах и мачове. Като цяло тимът е доста равносилен, освен в отбрана. Това е хубаво, защото може да се вършат ротации.

„ Не знам какво да чакаме от ТНС, само че допускам, че уелсците ще играят сходно на исландците. Преди да ги забележим обаче няма по какъв начин да коментираме”, приключи Георги Терзиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР