Човекът, ранил с бомбичка полицайка на мача между „Левски” и

...
Човекът, ранил с бомбичка полицайка на мача между „Левски” и
Коментари Харесай

Ген. Василев: Полицията трябва да изрови земята и да хване този, който рани полицайка

Човекът, ранил с бомбичка полицайка на мача сред „ Левски” и ЦСКА, би трябвало да бъде хванат. Това е въпрос на професионална чест.

Това сподели в утринния блок на БТВ ген. Васил Василев, ръководител на комисия „ Етика и феърплей” в БФС. "Трябва да изровят земята този да бъде заловен Този балкански синдром би трябвало да се отстрани. Ще бъде постепенно и трудно, само че би трябвало да се отстрани, тъй като той носи доста ненавист ", сподели още той и добави

"Ултрасите си избират за зложелател полицията и работят против нея. Искат да изразят нещо, само че и те не знаят какво. Като дойдат на стадиона, хвърлят 20-30 бомбички, възпламенят 20-30 артилерийски военни димки и целият стадион стане в пушек, с какво оказват помощ на този тим долу да не загуби или да завоюва мача – с нищо. Не би трябвало да се позволява така наречен хореография на стадиона – със флагове, свирки и крясъци – да, само че с бомби и димки – не. Пиротехническите средства би трябвало да бъдат неразрешени за вкарване в стадионите и да бъдат криминализирани като престъпление”, безапелационен беше той.

"Когато съдът осъди някой да не влиза на стадиона 1-2 години, надзор за това няма и той отново си върви на мачовете, изключително в провинцията. Стадионите би трябвало да са пригодени по този начин, че като отидеш, да знаеш къде е тъкмо твоето място и да седнеш единствено на това място, с цел да могат камерите да те наблюдават. Трябва да се води сериозна битка, от това безчинство, от тези дейности ще мрат хора”, акцентира още шефът на комисия „ Етика и феърплей” в БФС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР