Човекът от кандидат президентския екип на Любослав Пенев – Николай

...
Човекът от кандидат президентския екип на Любослав Пенев – Николай
Коментари Харесай

Ники Илиев нападна Лечков и Костадинов

Човекът от претендент президентския екип на Любослав Пенев – Николай Илиев атакува остро вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков и отговорникът за националните тимове Емил Костадинов.

“Няма по какъв начин да накарате децата да спортуват, в случай че по 10, 20 или 30 часа в годината работе. Няма по какъв начин да накарате децата да спортуват, в случай че нямате предпочитание, в случай че нямате идея, в случай че не методите професионално към този много наболял интерес, а гледате единствено вашите персонални ползи посредством футболния съюз “, обърна се Илиев непосредствено към Лечков и Костадинов.

„ Във фундамента на нашата стратегия ще бъдат сложени децата и развиването на българския футбол ще стартира от тях “, добави той.

„ Ние се влюбихме във футбола на улицата, играейки до лудост.

Да създадем по този начин, че да отделим децата от компютрите и от телефоните. Вместо да спортуват, те са непрекъснато със своите телефоните. Нека се опитаме да изкараме по-големите от нощните заведения. Ще обгрижим всяко едно дете от всяка една каста.

Ролята на БФС е извънредно значима дружно с страната, с Министерството на образованието и Министерството на спорта “, сподели още Ники Илиев.

Любо Пенев: Учудвам се тим като ЦСКА да не е оповестил своята позиция

Пенев изиска нов стадион, упрекна БФС в подкупване на делегати
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР