Човекът, който нахлу с мотористка каска в частния кабинет на

...
Човекът, който нахлу с мотористка каска в частния кабинет на
Коментари Харесай

Разкри се мистерията с покушението срещу известния бургаски психиатър

Човекът, който нахлу с мотористка каска в частния кабинет на психиатъра доктор Андрей Стоянов към 18 ч. в сряда и създаде 3 изстрела с револвер, с доста огромна възможност към този момент е оголен, оповестява "Флагман ".

Той е арестуван преди броени часове през днешния ден и е наведен в ареста на Пето РУП с мярка за неотклонение „ задържане под стража за 24 часа “. Това научи Флагман.БГ от сигурен източник, който е съпричастен към многочислените показания, давани през днешния ден през целия ден от хора, за които има подозрение, че са причинители.

Името на намиращия се в ареста е Антон А., от Бургас. Той е буен фен на мотори и в деня на нападението се е придвижвал с мотор, чиято благосъстоятелност към момента не е изяснена. По непотвърдени данни същият мотор принадлежал на човек от Айтос.

Трудно е за поверие, че този юноша би могъл да е причинител на сходно нападение, защото във фейсбук профила му е отразено, че е с висше обучение, следвал е по специалността "Електроника " в университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ от 2012 до 2017 година Всичките му снимки в обществената мрежа са свързани с това, че изповядва патриотичната концепция.

Към момента няма никакво пояснение за какво се е наложило да влезе въоръжен в здравното заведение, където е имало и пациентка. Според доктора, стрелецът е гърмял с военен револвер с халосни патрони, само че съгласно полицията оръжието е газово.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР