Човекът, който мести планини е заглавието на ексклузивното интервю, което

...
Човекът, който мести планини е заглавието на ексклузивното интервю, което
Коментари Харесай

Най-голямата световна медия за предприемачество определя българина Пламен Русев, като човекът, който мести планини

" Човекът, който мести планини " е заглавието на извънредното изявление, което entrepreneur.com - най-влиятелната международна медия за предприемачество разгласява с българския бизнесмен, вложител и създател на Webit - доктор Пламен Русев (www.russev.com).

Медията дефинира българинa като един от международните водачи, които образуват актуалните хоризонти на предприемачеството и основават благоприятни условия за развиване на нововъведенията.

Entrepreneur.com отделя изключително внимание на смисъла и водещата роля на доктор Русев в развиването на предприемаческата и иновационна екосистема в България и района на Централна и Източна Европа, както и за налагането на страната ни като капиталова дестинация.

Webit и ролята му в основаването на нови благоприятни условия, работни места, привличането на нови вложения и свързването на локалните и международните екосистеми е в детайли разказано и заглавието " Човекът, който мести планини " демонстрира силата, ресурса и мащаба на свършеното от Пламен Русев и екипът на Webit.

 Снимка 372341
Източник:

Пълното изявление можете да прочетете тук: https://www.entrepreneur.com/article/317609

Редица от международните водачи, които бяха в София за десета поредна година на Webit.Festival Europe дефинират събитието и международната общественост Webit като най-хубавата реклама, която една страна може да има и несъмнено най-хубавата, която България е имала!

Десетки милиарди долари и безкрайни благоприятни условия - това води след себе си всеки Webit.

Няколко страни в Европа сега канят Webit да се реалокира от София в техни основни градове.

Това се трансформира в наклонност, откакто Валенсия предложи на Web Summit сумата от 170 милиона евро при изискване, че събитието се организира идващите 10 години в испанския град.

От екипа на Webit към момента няма коментар по въпроса дали идната година събитието още веднъж ще трансформира София в цифрова столица.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР