Човекът е такова същество, което често не знае какво иска.

...
Човекът е такова същество, което често не знае какво иска.
Коментари Харесай

Весела Нова година!

Човекът е такова създание, което постоянно не знае какво желае. Вероятно има концепция в това, някаква основа за безкрайно развиване, практикуване на свободната воля, надскачане на личните показа и кой знае още какъв брой неща. Та с оглед първото изречение постоянно е мъчно в действителност да си пожелаем нещо в навечерието на Новата година.

И въпреки всичко има фундаментални неща в живота на индивида. Всеки, който желае, ще ги откри, открие, преоткрие, вътре в себе си. А в случай че това се случи съм сигурна, че ще си ги пожелае да ги има и през Новата година.

Честно казано не са чак толкоз надълбоко скрити. В моментите на същинско благополучие сме ги виждали. Искри в очите на индивида, който обичаш, топлината на бащината и майчината ръка, топлото елече от баба и богатствата усмивка на дядо, сълзите от наслада на сватбата на най-хубавите ти другари, първите помръдвания в корема на предстояща рожба и още доста и доста, съгласно взаимозависимост човешката орис и воля.

Тези мигове са като проблясъци, които обаче рядко знаем какво в действителност са, по какъв начин в тях се крие цялото благосъстояние на всичко, което е нужно с цел да бъдеш благополучен.

Весело посрещане на Новата 2012 година! Бъдете здрави! Бъдете себе си!

Hera.bg
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР