Човека - паяк дарява 100 000 лева за спасяването на

...
Човека - паяк дарява 100 000 лева за спасяването на
Коментари Харесай

Непалски хеликоптери се включват в акцията за Боян Петров

Човека - паяк подарява 100 000 лв. за спасяването на Боян Петров

Посолството на Република България в Пекин одеве осведоми,  че китайската страна е дала позволение за потреблението на два непалски хеликоптера на компания Simrik Air Pvt. Ltd., които да се включат в избавителните дейности по издирването на алпиниста Боян Петров, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.


Разрешителното влиза в действие от през днешния ден 10 май и е годно до 13 май 2018 година Решението е вследствие на напъните българските дипломатически задачи в Пекин и Делхи, които спомагаха оптимално за обезпечаването на цялата нужна информация и документи за обезпечаването на разрешението. Междувременно господин Бхола Тхапа, почетният консул на Република България в Катманду, Непал, удостовери, че водачите на самолетна компания Simrik Air към този момент разполагат и с нужните им китайски визи.

В разследване на постъпките от страна на дипломатическата ни задача в Пекин, китайската страна е поела ангажимент да изпрати гранични чиновници, които ще чакат двата хеликоптера при идването им на тяхна територия и по този начин няма да се постанова екипажите да летят до странични гранични пунктове, на които само има паспортен надзор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР