Човек в списъка за наблюдение на тероризма е бил задържан

...
Човек в списъка за наблюдение на тероризма е бил задържан
Коментари Харесай

Мигрант в списъка за наблюдение на тероризма е арестуван при незаконно пресичане на границата на Тексас преди Байдън, Тръмп посещава: източници

Човек в листата за наблюдаване на тероризма е бил арестуван при нелегално прекосяване на границата на Тексас предишния месец, съгласно американските митници и граници Източници от Protection (CBP) потвърдиха за Fox News.

40-годишният Карлос Обед Йепез-Бедоя беше хванат от сътрудници на Департамента за социална сигурност на Тексас на 21 февруари, до момента в който пресича покрай Ийгъл Пас.

Източници от митническата и гранична отбрана потвърдиха за Fox News Digital, че колумбийският жител е регистриран в листата за наблюдаване на тероризма на ФБР.

Източници от CBP споделиха на Fox News Digital, че Йепес-Бедоя е „ положителен мач " в листата за наблюдаване на тероризма, само че не уточни името на терористичната организация.

Мигрантите чакат да бъдат обработени от граничен патрул, откакто са прекосили Рио Гранде и са влезнали в Съединени американски щати от Мексико в Игъл Пас, Тексас. (AP Photo/Eric Gay, File)

Арестът беше осъществен единствено дни преди президентът Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР