Човек трябва да знае и две, и двеста – а

...
Човек трябва да знае и две, и двеста – а
Коментари Харесай

Звезди, които са били в затвора! 50 Cent, Матю Макконъхи и още

Човек би трябвало да знае и две, и двеста – а никой не схваща тази максима по-добре от холивудска звезда, вкарана в пандиза. Макар да водят блестящ метод живот, тези звезди знаят какво е да бъдеш зад решетките. Ето провиненията, за които са били наказани:

Матю Макконъхи

Арестът на филмовата звезда Матю Макконъхи е толкоз неуместен, че няма по какъв начин да не стартираме с него. В мемоара си „ Зелени светлини “ (публикуван през 2020) той споделя, че бил хванат гол, напушен и свирещ на бонго (вид африкански барабан). Всичко това се случило в една октомврийска нощ през 1999, когато артистът решил да разпусне вкъщи с музика и марихуана. Изглежда служителите на реда били извикани поради „ нарушаване на реда “ и – по думите на Матю, влезнали с щурм. „ Докато се усетя, ме бяха приковали към пода, а аз ги псувах, “ написа в книгата.

50 Cent

Преди да стане звезда на 50 Cent му се наложило да пребори значително компликации. Отгледан от самотна майка в Ню Йорк, Къртис Джаксън (както е същинското име на рапъра) е задържан за владеене на опиати през 1994. Дадени му са две варианти: няколко години в пандиза или шест месеца в поправителен център. Тогава едвам 19-годишният Къртис избира втората, а престоя си разказва като „ дисциплинираност и болежка “. В автобиографията си From Pieces to Weight (издадена през 2005) той споделя, че въпреки и мъчно, прекарването му помогнало да израсне доста.

Виж още: ТЕСТ: Само същински талант би могъл да се оправи с тези задания! 

Лил Уейн

Друг рапър, стоял зад решетките, е Лил Уейн. През 2008 година звездата излежава девет-месечна присъда за незаконно владеене на оръжие. Повече от десетилетие по-късно той още веднъж е махленски в същото нарушение – факт, който съвсем му коства сред 10 и 15 години в пандиза. За негов шанс обаче, тогавашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп опрощава присъдата му, а цялата обстановка бива жигосана от мнозина като PR измама.

Робърт Дауни Джуниър

Изглежда, че преди да стане Железният човек, Робърт Дауни Джуниър е поживял зад стоманени решетки. През 1996 година артистът е задържан за владеене на хероин, кокаин и незаконно оръжие в колата си, с което си печели шест месеца на топло. Три години по-късно пък не се явява на правосъдно натрапен тест за опиати (който е част от присъдата му) и по тази причина е върнат в пандиза за още година. Днес звездата споделя, че не е взимал опиати от 2003 насам. „ Не е толкоз мъчно да се отървеш от зависимостите си, “ споделя той в изявление с Опра Уинфри. „ Истинското предизвикателство е да решиш да го сториш. “

Виж още: Всички са в потрес: Бритни Спиърс се търкаля съвсем дибидюс на плажа

Клои Кардашиян

„ Забавно “ и „ затвор “ не са думи, които постоянно попадат в едно изречение, само че карцерът на Клои Кардашиян несъмнено е смешен. След като бива хваната пияна зад кормилото през 2007 година, риалити звездата е наказана на 30 дни публичен труд. При влизането ѝ зад решетките обаче се оказва, че калифорнийският затвор е претъпкан, и тя е пусната едвам след няколко часа. Инцидентът, увековечен в риалити предаването Keeping Up With the Kardashians, остава в историята с паметната имитация на Крис Дженър (майката на Клои): „ Ким, престани да си правиш селфита, сестра ти отива в пандиза! “. 

Изображение: https://www.instagram.com/khloekardashian/
https://www.instagram.com/robertdowneyjr/
https://www.instagram.com/liltunechi/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР