Човек трудно може да разпознае Люси Иларионов! След драстичното му

...
Човек трудно може да разпознае Люси Иларионов! След драстичното му
Коментари Харесай

Люси Иларионов е неразпознаваем след драстичното му отслабване (СНИМКИ)

Човек мъчно може да разпознае Люси Иларионов! След фрапантното му намаляване режисьорът на чалгарски клипове наподобява напряко плашещо. Люси и половинката му бяха посетители на откриването на фешън бутик в София. Точно там останалите посетители дълго време се чудили дали в действителност това е Иларионов. Причината е, че промени са настъпили освен във фигурата му. Лицето на Люси наподобява страховито, настроените по-шеговити подмятаха, че наподобява на „ един напълнял Неймар “. Иларионов беше дълго време със свръх тегло.

В един миг той тежеше невероятните 182 кг. Именно многото кила му докарваха непрекъснати проблеми със здравето. Люси имаше високо кръвно, висока кръвна захар, пред диабетно положение.
 Люси Иларионов е неузнаваем след фрапантното му намаляване (СНИМКИ)
 Люси Иларионов е неузнаваем след фрапантното му намаляване (СНИМКИ)

В последна сметка възпълният мъж се подложи на интервенция на стомаха. Той се довери на турския доктор Яджъ и легна на операционната маса в клиника в Анкара. „ Там ми откриха осем – девет заболявания.

Легнах, с цел да спася здравето си, не от прищявки или суетност. Иначе килограмите в никакъв случай не са ме тормозили – нито мен, нито приятелката ми Ани Хоанг “, показа след интервенцията Люси. При самата намеса на режисьора е била направена операция за изрязване на част от стомашния мускул.

През първите месеци след интервенцията Люси се захранваше като бебе. После последователно мина на твърди храни. В момента се лимитира от сладко и тестени произведения, яде по пет-шест пъти дневно и се усеща удобно. Плътно до него през целия този сложен интервал е и Ани Хоанг.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР