Човек спокойно би казал, че на Деми Ловато хич не

...
Човек спокойно би казал, че на Деми Ловато хич не
Коментари Харесай

Какво вижда Деми Ловато в огледалото

Човек умерено би споделил, че на Деми Ловато никак не ѝ върви. От години се бори със зависимостта си към опиатите, а предходната година 27-годишната изпълнителка беше призната в болница поради свръхдоза.
 Нина Добрев, Деми Ловато, Cardi B, Хелоуин и по какъв начин се маскираха някои от звездите за празника
Звездна тресчица преди Хелоуин

На кого желаят да наподобяват звездите

Разбира се, последва дълъг интервал на възобновяване и изявите ѝ бяха сведени до най-малко, а включително включваме и обществените мрежи.

През последните месеци обаче Ловато демонстрира, че се връща в правия път. Започна да разгласява от ден на ден в обществените мрежи и направи първата си поява на събитие.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato) на Ное 3, 2019 в 3:04 PST

И макар че в интернет изтекоха нейни голи фотоси, Деми Ловато не наподобява обезпокоена. На въпросното събитие в Лос Анджелис, проведено от Teen Vogue, изпълнителката е споделила пред тълпата, че е научила доста през миналата година.

Деми е пояснила, че е извънредно сензитивен човек и отрицателните мнения в обществените мрежи я нараняват доста. Вече се е научила да не им обръща внимание, тъй като постоянно ще има хора, които да приказват гадни неща.
 Деми Ловато, целулитът и от какво се срами певицата
От какво се срами Деми Ловато

Край на обработените фотоси

Ловато споделя и че когато се огледа в огледалото, не вижда първенец, само че вижда войник, който е минал през доста сложни моменти, написа Billboard.
 Деми Ловато и изтеклите ѝ голи фотоси
Деми Ловато и изтеклите ѝ голи фотоси

Поредната жертва на хакерите

Добрата вест за почитателите ѝ е, че приготвя нова музика, само че не се ангажира със периоди, в които ще я чуем. Все отново е хубаво да забележим и чуем, че Деми Ловато се завръща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР