Човек се присеща за секс по няколко пъти на ден. Струва

...
Човек се присеща за секс по няколко пъти на ден.
Струва
Коментари Харесай

Има 10 изненадващи факта за секса, които не знаехте

Човек се присеща за секс по няколко пъти дневно.
Струва ни се, че към този момент знаем всичко допустимо за него. Но дали това е по този начин?
Е, подред американски учени има няколко обстоятелството за секса, които малко на брой знаят. Учените са открили, че ние губим от взор извънредно значими нюанси, от които директно зависи нашият пълностоен полов живот. 
И по този начин – ето десетте обстоятелството за секса, които малко на брой знаят:

1. Жените мислят за секс по-често
Обществото възприема дамата като сантиментална натура, на която мислите за секс са непознати. Според мъжете дамите по-скоро си показват еротични епизоди от мелодрами, в сравнение с подиуми от горещо порно. И като цяло, споделят те, едно уважаващо себе си момиче лимитира несериозните мисли от самоуважение. Но не! Социологическите изследвания демонстрират, че в действителност девойките мислят за секс даже по-често от мъжете и също така не биха имали нищо срещу да имат повече секс в живота си. Според едно изследване към 53% от дамите признават, че не вършат секс толкоз постоянно, колкото биха желали, до момента в който 75% от участниците в изследването показват предпочитание да вършат обич най-малко три пъти седмично.

2. Оргазмът е необичайност
Толкова доста е написано и казано за методите за реализиране на оргазъм, че наподобява, че всеки човек е просто задължен да го изпита, просто би трябвало да намерите верния метод. Многобройни проучвания на тази тематика обаче потвърждават, че оргазмът в прочут смисъл би трябвало да се смята за достижение и това важи изключително за дамите. Между другото, дамите от своя страна също са неправилно уверени, че мъжът може да реализира полово освобождение във всяка обстановка. В края на краищата всичко е физиологично по-просто за тях. И това също е огромна илюзия. Оказа се, че единствено 70% от мъжете във връзки постоянно изпитват оргазъм с партньорката си. Е, при дамите тази цифра е даже два пъти по-ниска - единствено 29%.

3. Интимността е по-добра в избрани дни
При множеството дами половото предпочитание се ускорява преди менструация. Как да си разбираем това? Изглежда, че това е най-неблагоприятното време за наслаждение. Всъщност всичко е просто: има внезапна хормонална смяна в тялото. Либидото се покачва внезапно. Може да желаете секс както преди, по този начин и по време на самата менструация.

4. Сексът в чорапи е по-хубав
Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за елементарни памучни чорапи, които могат да създадат секса ви по-добър. Изследванията удостоверяват, че е по-лесно за сътрудник с топли крайници да доближи крайната точка на удоволствието. Така че известната мъдрост „ пазете главата си хладна и краката си топли “ носи в допълнение значение в тази обстановка.

5. Жените са изключително секси по време на овулация
Въпреки обстоятелството, че самите дами не знаят това, те подсъзнателно притеглят мъжете към себе си по-точно по време на интервала на овулация. Това съумяха да открият американски психолози от университета в Ню Мексико. Учените открили, че танцьорите, които извършват танца в дните преди овулацията, получават повече похвали, в сравнение с във етапа след овулацията на цикъла. Една жена в днешно време неумишлено избира по-секси облекла в наши дни, върви по-често в клубове и е по-склонна да се среща с мъже. Всичко е обвързвано с съмнения в равнището на половия хормон - естрадиол, чието количество внезапно се усилва в избран миг.

6. Размерът няма значение
Въпреки всеобщия звук от страна на мъжкото население за всевъзможни трикове (вълшебни хапчета, хирургични интервенции, чудотворни уреди за упражнения), действителността потвърждава безполезността на всички тези операции. Размерът в действителност няма значение за качеството на половото прекарване на дамата. Освен това проучванията демонстрират, че дамите са доста по-склонни да изпитват болежка и дискомфорт, в случай че размерът е повече от впечатляващ.

7. Сперматозоидите имат висока скорост
Въпреки обстоятелството, че семенната течност наподобява изцяло неподвижна, незабавно щом попадне в женското тяло, сперматозоидите развиват невероятна скорост. Според The Naked Scientist сперматозоидите могат да се движат със скорост до 5 мм в минута. Ако увеличите, това е равно на скоростта на плуване на сьомга!

8. Сексът облекчава страха
По време на оргазъм частта от мозъка, която предизвиква безпокойствие и боязън, се изключва изцяло. Ето за какво сексът постоянно е най-хубавото облекчение на напрежението.

9. Сексът тренира паметта ви
Висококачественият постоянен секс също оказва помощ за възстановяване на паметта. Но това магическо свойство се отнася единствено за дамите. Скорошно изследване откри, че половата интензивност усъвършенства способността на мозъка на дамата да запомня думи и цели изречения. Това се случва посредством увеличение на притока на кръв към региона на хипокампуса на мозъка. Между другото, същият резултат може да се получи благодарение на всяка аеробна активност, само че, разбирате ли, да го вършиме в леглото е доста по-приятно.

10. Ябълките усилват секс желанието
Често чуваме за афродизиаци като ягоди и стриди, шоколад и бадеми, само че малко хора знаят за мощната мощ на елементарните ябълки. Но те могат извънредно да усилят половото предпочитание. Данните от проучвания демонстрират, че дамите, които ядат ябълки повече от един път дневно, имат по-добра полова функционалност и по-силно, по-постоянно привличане към колегата си от тези, които не ядат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР