Човек се е забил с колата си в портите на

...
Човек се е забил с колата си в портите на
Коментари Харесай

Беглец от Северна Корея се заби с кола в посолството на САЩ в Сеул

Човек се е забил с колата си в портите на американското посолство в южнокорейската столица Сеул. Шофьорът е бил задържан от полицията.

Снимки от случая демонстрират сребърна " Тойота " със съществени повреди начело, откакто се е блъснала в портата.

Car rammed into US Embassy in Seoul. The driver, a South Korean who works at Ministry of Gender and Family, told police he was seeking asylum b/c of his issues concerning North Korea. pic.twitter.com/CwuRF3h9yt
— Min Joo Kim (@Min_Joo_Kim_) June 7, 2018

Циркулират непотвърдени информации, че водачът е севернокореец, който е желал политическо леговище в Съединени американски щати . Той е извикал няколко пъти " помогнете ми ", откакто излязъл от колата.

Шофьорът е споделил на полицията, че се е блъснал в портите на посолството, тъй като има " истории, свързани със Северна Корея " и желае да " потърси леговище в Съединени американски щати ", прецизира южнокорейската организация " Йонхап ". Шофьорът твърди, че е държавен чиновник .

Според очевидци, представени от съветски медии, водачът е 48-годишен мъж на име Юн. Полицията твърди, че мъжът не е бил използвал алкохол. Най-малко един човек е бил ранен по време на случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР