Човек с житейски опит и вече изградена кариера - това

...
Човек с житейски опит и вече изградена кариера - това
Коментари Харесай

Какъв кандидат за кмет искат избирателите?

Човек с житейски опит и към този момент построена кариера - това са единствено част от качествата, които търсят гласоподавателите.

Докато текат партийните номинации за локалния избор, специалистите дефинират облика на кмета, за който ще пуснем бюлетина.

Снимка: btvnovinite.bg
44-години Делчо Митев всеки ден влиза в кметството на хасковското село Брягово, с цел да ръководи. За първи път е назначен за кмет на 26, след това е определен от хората и на 67 отново е кмет.

" Управлявал съм повече от Тодор Живков, тъй като Тодор Живков управляваше 34 години, а аз съм 10 години повече от него”, твърди Делчо Митев.
Старт на подготовката за локалните избори За тях ще дава отговор вицепремиерът Томислав Дончев
Според политическите психолози хората биха избрали за кмет строителен инженер или проектант. А претендентът не би трябвало в никакъв случай да не помни костюма.

Разликата би трябвало да бъде единствено в запретнатите ръкави и махнатото сако, счита Антоанета Христова – политически психолог.

Българите нямат проблем да пуснат бюлетина за претендент жена или мъж. Избирателите биха дали своят вот за човек с житейски опит и построена кариера.

Бъдещият градоначалник би трябвало да и от обитаемото място, за което се кандидатира.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР