Човек, паркирал резервоар пред Wickes в знак на протест срещу

...
Човек, паркирал резервоар пред Wickes в знак на протест срещу
Коментари Харесай

Човек паркира резервоар пред Wickes в ред над кухнята - и му е поставен ултиматум

Човек, паркирал контейнер пред Wickes в символ на митинг против кухнята му, е казано, че ще бъде отстранен след 14 дни - само че той към момента не е помръдване.

63-годишният Пол Гибънс закара автомобила до магазина в Бейсингстоук в продължаващ спор за „ некачествена “ кухненска апаратура на стойност £25 000 в дома му предишния февруари.

Той упорства за възобновяване на сумата, откакто твърди, че кухнята е цялостна с проблеми, в това число плесен под мивката, зле инсталирани модули с неприятно покритие и едно тежко чекмедже, което съвсем се срутва върху кучето му. Танкът е изведено от приложимост самоходно оръдие Abbot от 1963 година, което той е взел назаем от другар, който го дава назаем на хора, които желаят да стачкуват против огромните компании.

Г-н Гибънс го паркира пред магазина на 27 декември и съобщи, че няма да го реалокира, до момента в който не получи възобновяване на парите. Сега върху транспортното средство е подложен знак, който предизвестява, че ще бъде отстранен „ в границите на 14 дни “ от да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР