Човек откраднал интелектуална собственост (Асен Василев – б.р.), което е

...
Човек откраднал интелектуална собственост (Асен Василев – б.р.), което е
Коментари Харесай

ИТН отправи тежки обвинения срещу министър Асен Василев

Човек откраднал интелектуална благосъстоятелност (Асен Василев – б.р.), което е потвърдено в лондонския съд не би трябвало да бъде български министър. Когато приказваме за хора, които носят социална отговорност, избираме експерти, които нямат проблеми със закона. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред публицисти в Народното събрание.

Вчера от трибуната на Народно събрание съпредседателят на Демократична България Христо Иванов прочел декларация от името на ПГ, с която декларирал упоритости и предпочитание на интервенция във връзка с състава на бъдещия Министерски съвет, персони и постовете. 4 дни преди тази декларация по инициирана от ИНТ намира се срещнали двете партии. Тогава Демократична България декларирали, че нямат искания по отношение на личностите на бъдещата изпълнителна власт.

Има Такъв Народ не знаят какво се е случило през последните 4 дни. Христо Иванов не просто си разрешил да каже имена, само че показал съответни персони в бъдещия проектокабинета – Асен Василев, Кирил Петков и проф. Николай Денков.

Какво се случи през тези 4 дни, че Демократична България се отметнали от своята позиция, да задава предварителни защити и да реди кабинет, без да е силата, спечелила изборите, недоумява Йорданов. Какви игри се играят в 46-о Народно заседание. Ние неотдавна сме политици и тя е мръсна игра, която се играе от мръсни хора. Ние няма да играем по вашите правила, даде да се разбере Тошко Йорданов

„ Господин Христо Иванов и Мая Манолова с дейностите си карате Борисов да се радва, тъй като водите страната до идващите избори. Вие не го разбирате или в случай че го разбирате и в случай че продължавате по този начин, това ще се случи и вие ще се отговорни “, отсече Тошко Йорданов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР