Човек, отдаден изцяло на изкуството и прекарал повече от 20

...
Човек, отдаден изцяло на изкуството и прекарал повече от 20
Коментари Харесай

Разбра се причината за внезапната смърт на легендарния врачански импресарио в Ахтопол

Човек, предан напълно на изкуството и прекарал повече от 20 години във врачанския спектакъл като основен уредник на представленията, е отишлият си без време през вчерашния ден в почивната база артистите в Ахтопол, оповестява „ Флагман “.

55-годишният Илиян Шалатаров от Враца дошъл в базата в сряда самичък.

Според сътрудниците му имал потребност от отмора, откакто повече от година опитвал да се възвърне на работното си място след интервенция на болно сърце - масиран инфаркт, което наложило да му бъдат сложени 4 байпаса.

Още с идването си в курортния комплекс той споделил, че диша затруднено и не се усеща доста добре поради жегата и нарасналата мокрота.

Вчера след обед съобщил на сътрудниците, че ще си легне в бунгалото, защото не му достигал въздуха и не се чувствал добре.

„ Веднага е била извикана кола за спешна помощ, само че за жалост сътрудника Шалатаров е умрял преди идването й. Вече е изяснена и повода за гибелта му – получил е втори инфаркт, за жалост съдбовен.

Изказвам своето състрадание към околните на Илиян Шалатаров”, сподели ръководителят на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, наблягайки на това, че липсва престъпен или безсрамен детайл в разигралата в базата покруса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР