Човек от щата Вашингтон, обвинен в подпомагане на убиването на

...
Човек от щата Вашингтон, обвинен в подпомагане на убиването на
Коментари Харесай

Мъж ще се признае за виновен в убийство на орли в резерват за продажба на пера на черния пазар

Човек от щата Вашингтон, упрекнат в подкрепяне на убиването на хиляди птици, се чака да се признае за отговорен в сряда за пукотевица по орли в американски индиански резерват в Монтана и продажбата на техните пера и елементи от тялото им на черния пазар.

Наказателното гонене против царски и плешиви орли, убити в индианския резерват Флатхед, акцентира постоянството на процъфтяваща противозаконна търговия с орлови пера макар репресиите на правоприлагащите органи в 2010 година, които донесоха десетки обвинявания в престъпни закононарушения в Западния и Средния Запад на Съединени американски щати.

Обвинителен акт на огромното жури от предишния декември цитира подсъдимия Травис Джон Брансън, който споделя в текст от януари 2021 година, че е подхванал „ смъртоносен поход “, с цел да получи орлови опашки. Брансън и вторият обвинен, Саймън Пол, са умъртвили почти 3600 птици, в това число орли в резервата Флатхед и на други места, съгласно обвинителния акт. Федералните управляващи не разкриват по какъв начин са били убити всички птици, нито к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР