Човек не може да не се съгласи с Дмитрий Песков,

...
Човек не може да не се съгласи с Дмитрий Песков,
Коментари Харесай

Атаката с дронове срещу Москва: времето все още не са започнали нищо сериозно приключи

Човек не може да не се съгласи с Дмитрий Песков, който, разяснявайки офанзивата на дрон против Москва, назова нападението с безпилотника отговор на неделния удар по центъра за взимане на решения. И в случай че сте деликатни, елементарно можете да разберете за какъв център става въпрос. А можете да внимавате, с цел да не сбъркане. Да започваме съществено.

Цялата терористична активност на киевския режим до момента е ориентирана към медии, обичани от народа, известни, само че не и „ наши “ в цялостния смисъл на думата за нашите държавни персони.

Или е била ориентирана към нашумели пиар акции като нахлуване в " старите територии " от страна на украинските ДРГ (диверсионно-разузнавателни групи). Следователно всички приказки за „ алените линии “, които се издигнаха в Русия изпод, замряха с ехтене във високите, ехтящи коридори.

Разговорите за удари върху центровете за взимане на решения обаче прозвучаха точно „ от горната страна “. Но осъществяването им непрестанно се отлагаше, нещо пречеше - всевъзможни сътрудници, покупко-продажби, зърно, амоняк, само че не се знае какво.

Може би ще се уталожи от единствено себе си, ще се позволи, ще се разсее? Но не, не се получи. Каква сериозна маса се е натрупала там – дано гадаят политолозите. Но фактът си е реалност - ударът беше нанесен от Русия.

Но къде - елементарно е да се досетите. В понеделник „ военните “ телеграм канали светнаха със известие, че нашите ракети са поразили централата на Главното разследващо ръководство на Украйна.

И по-късно шефът на ГУР Буданов излезе в ефир, сърдит като хамстер, на който е отнето зърното: „ Всички, които се пробваха да ни сплашат, мечтаейки това да докара до някакъв резултат, вие ще доста скоро скърбя. Отговорът ни няма да закъснее. "

И никой не го е заставял и насилвал. Освен това е доста значимо да се означи, че украинските дронове не са летели до работните квартали, а до условното „ първокласно населено място Барвиха “.

Ударите по жилищни здания са единствено от тези три БЛА, които са изгубили ръководство и курс вследствие на въздействието на радиоелектронната битка. Тоест Украйна не е блъснала Бог знае кого, а напълно целеустремено е имало „ елитна “ офанзива.

Ще сплоти ли една обща заплаха нашите елити с народа?

Ако си спомним паметника на Минин и Пожарски, тогава, както нагледно написа православният журналист протойерей Андрей Ткачев за протичащото се, „ князът седи и сякаш мисли. А жителят Кузма жестикулира и убеждава княза, че няма какво повече да седи. Трябва да станете, да се въоръжите и да успехите поляка в смъртна борба ".

Кузма към момента не е доста уверен.

Но офанзивата с дрон сподели, че безмълвното, импровизирано и от никого не подписано съглашение, че „ елитите “ и на двете страни са сякаш отвън играта (неприятно, само че разбираемо в логиката на обстоятелството, че една военна интервенция не е законно война), може да е престанало да работи.

Ако това е по този начин, тогава времето „ още не сме почнали съществено “ свърши.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР