Човек не може да бъде лекомислен и да не вижда

...
Човек не може да бъде лекомислен и да не вижда
Коментари Харесай

Крум Зарков написа страшен сценарий за 3 милиона българи, ако сделката с ЧЕЗ се осъществи!

" Човек не може да бъде лековерен и да не вижда защо става дума. Имаме опит с предварителните избори, само че мисля, че обединението е постоянна и България стои добре на интернационалната сцена. Движение за права и свободи нямат сътрудник за влизане във властта ". Това разяснява пред камерата на Нова тв Валентин Николов от ГЕРБ във връзка сюжет против държавното управление ли договорката с ЧЕЗ.

" Не се интересувам от политиканската страна на въпроса. Правителството би трябвало още през днешния ден да даде явен знак, че не приема сходна договорка. Не да търсят сценаристи и да се връщат обратно. Политиканстването да го оставим за след прекъсването на договорката.

Тя би трябвало да бъде спряна, тъй като в случай че се случи, тази незнайна компания ще задлъжнее с 500 млн. Те или ще отидат на сметката на потребителите или това дружество ще банкрутира с последици за 3 милиона души ", съобщи от своя страна Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

" От една година текат разнообразни информации, че ЧЕЗ желае да се изтегли и има процедура в Чехия. Има подписан контракт за договорката, само че не е приключена изрично. След като се трансферират акциите има думата КЕВР ", добави Николов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР