Човек настръхва като види, че този човек, с който в

...
Човек настръхва като види, че този човек, с който в
Коментари Харесай

Кирил Петков с емоционално изказване след срещата на върха на ЕС

Човек настръхва като види, че този човек, с който сега приказва и който моли за помощ и поддръжка, може би до 48 часа няма да е жив. Това съобщи министър председателят Кирил Петков след срещата на върха в Европейски Съюз пред публицисти, съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

" Това раздруса всички водачи на масата, тъй като едно е да виждаме жертвите по малкия екран, като статистика, едно е да погледнеш на някой в очите, при който е въпрос на часове дали ще може да оцелее. От тази позиция няколко неща Европейски Съюз даде ясно да се каже. Ние ще приказваме с един глас, без значение какви са разликите в Общността - най-после ще излезем с общи дейности. Те ще включват съществени ограничения ", посочи министър председателят.

Кирил Петков акцентира, че и към този миг диалозите за това какъв брой да са съществени тези ограничения не престават.

" Със сигурност ще обиден огромни браншове на съветската стопанска система. Ще обиден пътуването и активите на значими хора, които са взели решението за вчерашната експанзия. България през вчерашния ден зае позицията, че ние сме сътрудник на Европейски Съюз и на НАТО и поддържаме в един глас да излезем всички дружно ", безапелационен бе Петков.

Повече можете да видите във видеото:

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР