Човек на Петел попадна на главната на Варна на 18-годишния Никола

...
Човек на Петел попадна на главната на Варна на 18-годишния Никола
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в Петел: Ученикът, който извади пистолет на продавачка във Варна: Ще съдя продавача на магазина!

Човек на " Петел " попадна на основната на Варна на 18-годишния Никола Николов, който заплаши с револвер продавачка в магазин и откакто жители го обезвредиха, прокуратурата го пусна.

Младежът признава във видеото, че счита да съди притежателя на магазина.

18-годишният Никола Николов от Лясковец за следващ път съобщи, че е желал да извади портфейла си, само че над него било оръжието и по тази причина " станала грешката ".

" Аз влязох в този магазин да си купя нещо за ястие, само че вместо да си извадя портфейла, по този начин както трябваше да отида на работа, си извадих оръжието, поради което ме задържаха ", изясни той.

Младежът разкри, че си е намерил работа в строителството, а сега спи в хостел.

Имал какво да яде, като даже по време на своеобразното изявление признава, че отива да вечеря. Запитан за различен случай на принуждение от негова страна, за който татко му загатва пред медиите, Николов дава отговор: " Едни момчета в Лясковец закачаха едно малко момче и аз, с цел да го защитя, се ступах с тях ".

Той разкрива в клипчето, че се е съветвал с юрист и с него ще уточнят дали ще си признае в съда. " Аз не отхвърлям, че съм го извадил револвера. Аз съм го задържал, с цел да си извадя портфейла. Вътре нямаше и патрони, по какъв начин ще я обера без патрони. Ще апелирам и така нататък Аз влязох, напълно почтено се обърках. Ходих до едно място на работа, оставих го от горната страна, портфейла беше изпод ".

Авторът на видеото го пита и по какъв начин се е излекувал толкоз бързо от бронхит: " То не е 24 часа. Аз съм тук от предишния понеделник и в сряда се разболях - срядата, четвъртъка, петъка, към момента пия медикаменти. Но почти се усещам по-добре и по тази причина не нося маска ".

" Да, срамя се след случая и се извиних на татко ми. Той сподели, че ще забележим какво да създадем. Ще ми помогне да се потвърди истината "  .

Накрая той бе запитан дали ще се извини на продавачката и притежателя, на което даде следният отговор: " На нея да, само че на притежателя не, тъй като той ме упреква и какво ли не. Даже беше и недодялан до момента в който дойдат служителите на реда. Даже ми извива ръката и по този начин. Даже считам, откакто свърши делото, което се води в прокуратурата, ще го осъждам, да ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР