Човек на годината за 2024 г. ще бъде избирателят. Милиони

...
Човек на годината за 2024 г. ще бъде избирателят. Милиони
Коментари Харесай

Журналист: Човек на 2024 г. ще бъде негласуващият избирател

Човек на годината за 2024 година ще бъде гласоподавателят. Милиони хора по целия свят ще гласоподават през тази година. Толкова доста избори в една година в никакъв случай до момента не е имало.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria зам. основният редактор на „ Дневник “ Петър Карабоев.

Много хора обаче споделят, че не гласоподавателят, а тези които не отиват да гласоподават ще бъдат индивида на годината, тъй като има доста недоволни и разочаровани хора, които не виждат никаква опция.

Американските избори ще имат най-голямо отражение върху света и България. Американската народна власт е в доста дълбока рецесия, разделянето е голямо. Ако победи Тръмп ще има доста по-рязко отдръпване от Европа и пренасочване на ползите към Азия. Ще има преструктуриране на НАТО и ще би трябвало Европа сама да си поеме сметките. Той ще използва и институциите на демокрацията за кавга с политическите си съперници.

В Европа и света се разместиха доста неща и се видя, че политическата непоклатимост има преимущество пред икономическия разцвет. У нас занапред има доста значими решения, които би трябвало да се вземат, свързани с войната в Украйна, със солидно болшинство.

Ако измененията в Конституцията паднат в Конституционен съд откакто президентът го сезира, ще се издигнат два диалога – тия, които предложиха и гласоподаваха измененията толкоз ли са некадърни и видяхте ли състава на Конституционен съд.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР