Човек може добре да си представи прилагането на хиперзвуковата ракета

...
Човек може добре да си представи прилагането на хиперзвуковата ракета
Коментари Харесай

Медведев си представя една ракета Оникс“ от Северно море по съда в Хага

Човек може добре да си показа използването на хиперзвуковата ракета " Оникс " от Северно море непосредствено по постройката на съда в Хага . С тази визия като отговор на заповедта за арест на Международния углавен съд излиза някогашният президент, министър председател и сегашен зам.-председател на Руския съвет по сигурността Дмитрий Медведев . С подигравка той декларира, че тази рекета " уви, не може да бъде свалена ".

" А и съдът е единствено една мизерна интернационална организация... Така че и те няма да стартират война. Те се опасяват. И никой няма да съжалява ", посочи заместник-ръководителят на Съвета за сигурност, като прикани съдиите " да погледнат деликатно към небето ".
 Международният углавен съд издаде заповед за арест на Путин Обновена
Международният углавен съд издаде заповед за арест на Путин

Руският водач е упрекнат във военни закононарушения в Украйна

В канала си в Телеграм Медведев прави разбор на следствията от решението да се издаде такава заповед за " президент и то на нуклеарна страна, която не е част от Международния углавен съд ". Според Медведев съдиите в МНС прекомерно са се " разгорещили ", като прави намек и за давление извън, макар че признава и че и Съединени американски щати не са страна по делото в Хага.

Но последствията за интернационалното право ще бъдат чудовищни . " В края на краищата това е срив на основите, на правилата на правото. Включително и по постулатите за неизбежността на отговорността. "

Според Медведев към този момент никой няма да се обръща към никакви интернационалните органи , а всички ще се договарят между тях. " Всички глупави решения на Организация на обединените нации и други структури ще се разпилян по шевовете. Предстои тъмен залез на цялата система на интернационалните връзки. Доверието е изчерпано ", показва Медведев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР