Човек може да срещне любовта навсякъде и дори в най-неочаквания

...
Човек може да срещне любовта навсякъде и дори в най-неочаквания
Коментари Харесай

Невероятният начин, по който Мис Вселена 2020 срещна любовта

Човек може да срещне любовта на всички места и даже в най-неочаквания миг. На някое летище, гара или пък на опашката в кафенето да вземем за пример.
 Мис Вселена 2021, Андреа Меса и коя е новата победителка в състезанието за хубост
Мис Вселена 2021 - хубост, разсъдък и още нещо

Заслужава нашето внимание

А в днешно време даже не е нужно да излиза от вкъщи си, тъй като обществените мрежи са способни да ни свържат с хора от други квартали, градове, даже страни. Точно по този начин се е случило и с Андреа Меса, която е Мис Вселена 2020.

Мексиканката се похвали в обществените мрежи, че към този момент е сгодена за половинката си Райън Проктър. В началото на седмицата Проктър е употребявал опцията, че двамата са в Ню Йорк, с цел да ѝ предложи брак навръх Пето авеню, написа Hola.

По-интересен обаче е методът, по който двамата са се срещнали. Андреа Меса и Райън Проктър са осъществили контакт първо в TikTok, а по-късно връзката им се е пренесла в Instargam.

Всичко това се случва през 2020 година, като с изключение на писането, са провеждали и видеоразговори съвсем всеки ден. И по този начин до май 2021 година, когато най-сетне се срещат и онлайн в Маями.
 Ерика Робин - Мис Пакистан Вселена, от която доста хора взеха решение да се срамят
Победителката в конкурс за хубост, от която всички се срамят

Когато си от Пакистан и никой не се радва на триумфите ти

Точно тогава тя печели състезанието Мис Вселена, който бива отлаган няколко пъти поради пандемията. Ден, който трансформира живота ѝ напълно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР