Човек може да си загуби работата по ред причини, но

...
Човек може да си загуби работата по ред причини, но
Коментари Харесай

Да си загубиш работата заради свалка с колега

Човек може да си загуби работата по ред аргументи, само че поради свалка с сътрудник е в действителност необичайно да се случи. Е, може би в случай че беше една напълно безобидна свалка, щеше да мине незабелязана. Но не подобен е казусът обаче.
 Джеймс Камерън,
Защо Джеймс Камерън е заплашвал сценаристи с уволняване

За сполучливите филми би трябвало твърда ръка

Става дума за Ейми Робах и Ти Джей Холмс - водещите от американската телевизия ABC News, които бяха свалени от ефир след общественото откриване на сантименталната им връзка.

Пред чиновниците на мрежата новината е съобщила президентът ѝ Ким Годуин. В изказването си тя твърди, че връзката сред сътрудници не е нарушаване на фирмената политика, само че с дни е обмисляла въпроса и в последна сметка е решила да смъкна от ефир Ейми Робах и Джей Холмс в името на " най-хубавото за организацията на ABC News ".

По думите ѝ като се изключи че сходни решения " не са лесни, само че са нужни за марката ", тя прикани също чиновниците да не си шушукат по коридорите, а да останат фокусирани върху работата си.

Въпреки това обаче в случай че чиновниците считат, че има нещо по случая, което управлението е добре да знае, би трябвало да го споделят с човешки запаси или с управител, на който имат доверие.

Решението за отстраняването на Ейми Робах и Джей Холмс от ABC News идва откакто Daily Mail предходната седмица изобличи със фотоси тайната им сантиментална връзка.
 Елизабет Хърли, Матю Пери, Serving Sara и какво показа актрисата за работата си с него във кино лентата
Защо Лиз Хърли дефинира работата с Матю Пери за призрачен сън

Актрисата се връща 20 години обратно

Според осведомени със случая когато от Daily Mail за първи път са се обърнали към ABC News за коментар по отношение на връзката сред Робах и Холмс, първичният ход на сюрпризирания представител на мрежата е бил да разбере дали обвиняването е правилно. Затова е разискал въпроса с Ти Джей Холмс. Водещият и представителят на ABC News са се пробвали да отрекат сензацията, само че в последна сметка от Daily Mail я разгласяват, написа CNN Business.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР