Човек може да разбере някои неща, само ако сам види

...
Човек може да разбере някои неща, само ако сам види
Коментари Харесай

Германската външна министърка: Защо папата не е в Украйна?

" Човек може да разбере някои неща, единствено в случай че самичък види какво се случва. Не разбирам позицията на папата ",

Това съобщи през днешния ден немската външна министърка Аналена Бербок във връзка думите на папа Франциск, че Украйна би трябвало да " развее бялото знаме " и да договаря с Кремъл.

В предаване по германскатка социална телевизия тя описа за своите пътувания до Украйна и срещите й с жертви - изключително с деца и дами, след което попита:

" Къде е папата? Той би трябвало да знае за това! "

Бербок уточни също по този начин и че не има вяра, че сега Владимир Путин е податлив да договаря, само че акцентира:

" Ако Путин даде и най-малкия сигнал, че желае да договаря, тогава целият свят е подготвен за това. "

Сега за мира са нужни мощ и единение - също и в НАТО, продължи Баербок и прибавя, че е значимо " лъжите на Путин да не се разчуят. "

Външната министърка съобщи, че е отворена за предлагането на английския си сътрудник Дейвид Камерън да даде на Украйна нови крилати ракети посредством триъгълна договорка.

" Това би било една от опциите ", отбеляза тя.

В изявление за вестник " Зюддойче цайтунг " Камерън разгласи желанието си " да работи допустимо най-тясно с нашите немски сътрудници, с цел да помогне на Украйна ". Камерън също по този начин счита, че е допустима триъгълна договорка с Англия, при която Лондон да получи ракетите „ Таурус “ и да даде свои ракети на Киев, което би могло да успокои опасенията на немския канцлер Олаф Шолц. Шолц отхвърля доставката на ракети " Таурус " с обхват на деяние 500 км за Украйна, защото се притеснява, че Германия може да бъде въвлечена във войната.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР