Човек може да научи много неща за живота само от

...
Човек може да научи много неща за живота само от
Коментари Харесай

10 факта, които ще те измъкнат от неловко мълчание по време на вечеря

Човек може да научи доста неща за живота единствено от надписите в публичните тоалетни. Ако обаче не ти се дава левче за вход, ние гратис ще ти разтеглим кръгозора със следните забавни обстоятелства за всичко, които могат да те измъкнат от неудобно безмълвие:

Здравко Желязков от „ Ритон “

Фамилията на Здравко от „ Ритон “ е Желязков, което автоматизирано значи, че по персонална карта той носи нарицателното за доста здрав мъж фразеология „ Здравко Желязков “. За страдание, презимето му не е Каменов, а Цоков, другояче ставаше 3 в 1 – ненадейно добра комбинация…

Единството на Кхоса

Един антрополог предложил следната игра на деца от южноафриканската етническа група Кхоса: поставил кошница с плодове под едно дърво и споделил, че който пръв стигне до нея, я печели. Когато дал старт, вместо да се затичат кой от кой по-бързо, всички деца, се хванали заедно за ръце и дружно отишли до кошницата. Когато антрополoгът ги попитал за какво са постъпили по този начин, те дали отговор: „ Убунту,  по какъв начин може някой от нас да бъде благополучен, в случай че всички други са тъжни? “ Убунту в културата на Кхоса значи, „ Аз съм, тъй като сме ние “.

Пушенето е потребно за вашето здраве

 Необичаен залог

В горещото футболно лято на САЩ’94 привързан към залозите албанец заложил жена си за победа на Германия над България…. а всички знаем по какъв начин приключи този мач.

Слоновете не могат да скачат

Не белите, а слоновете са единствените същества, които не могат да скачат. Логично – върви скачай ти с тези габарити!

Какво виждат дамите

Психолози са открили, че на дамата са ú нужни единствено 45 секунди, с цел да оцени чужд мъж. 10 секунди ú трябват да оцени фигурата, 8 секунди да види очите, 7 секунди да забележи косата, още 10 секунди за устните и брадичката и 5 секунди за раменете. В последните 5 секунди дамата поглежда венчалния пръстен – в случай че въобще има подобен.

Волен от Български земеделски народен съюз

През 2003 година Волен Сидеров е претендент за кмeт на София, повдигнат от партия Национално съдружие – Български аграрни национален съюз (НС-БЗНС). Тогавашен водач на партията пък е… Яне Янев.

Странна застраховка

 Недоглеждане

 Най-странната дума


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР