Човек, който си купи VW Campervan за £180, казва, че

...
Човек, който си купи VW Campervan за £180, казва, че
Коментари Харесай

Мъж купува VW Campervan за £180 и го кара за „световен рекорд“ от близо един милион мили

Човек, който си купи VW Campervan за £180, споделя, че може да има международен връх, откакто е минал близо един милион благи.

Стив Грийн е горделив притежател на многофункционалния VW Campervan, в този момент на 52 години, който той донесе от Австралия през 1998 година Превозното средство, наречено Сесил, сега е минало 1 375 630 километра - 900 000 благи и 14 пъти непрекъснато - без въобще да е належащо да бъде теглен.

Сесил играе основна роля в Clean Ocean Sailing - основана в Корнуол организация, която извозва тонове пластмасови боклуци, събрани от плажовете. От началото на 2017 година Clean Ocean Sailing е събрала повече от 70 тона пластмаса - приблизително към 10 тона на година. Стив счита, че километрите на Сесил може да са международен връх.

Той сподели: „ Израснах, гледайки Хърби – имам вяра, че колите могат да имат собствен личен дух. Луд съм за нещата, които Сесил като че ли е претърпял. Той е доближава 14 пъти непрекъснато, което е към 900 000 благи (1,4 милиона км), което, доколкото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР