Човек, който призова хората да се включат в Биткойн през

...
Човек, който призова хората да се включат в Биткойн през
Коментари Харесай

Човекът, който се молеше на хората да си купят Биткойн за 1 долар през 2013, сега живее невероятен живот

Човек, който прикани хората да се включат в Биткойн през 2013 година, в този момент живее необикновен живот.

Давинчи Джереми от Чили сподели на хората да се включат, като влагат единствено $1 в Биткойн преди 10 години – и е почтено да се каже, че множеството хора не го послушаха.

Споделяйки съвета си в YouTube през май 2013 година, той сподели:

Вижте, за цената на един билет за лотария можете да държите Биткойн (BTC) в продължение на 10 години и да станете милионер. Време е да спрете да живеете в боязън. Ако това отиде на нула, губите $1, на кого му пука!!! Но в случай че съм прав, желая всички вие да ми благодарите, няма да ме направи благополучен, в случай че се върнете при мен след 10 години и кажете „ пич, желае ми се да те бях послушал през 2011 или 2013 година

Той добави пояснение какво съставлява Bitcoin във видеото:

Само да знаете, Биткойн е цифрова криптовалута на световната парична система. Говоря за механически разбор на Биткойн, Етериум и крипто и по какъв начин върша пари, търгувайки с BTC. Биткойн разрешава на хората да изпращат или получават пари по интернет, без трета страна.

Когато той направи видеото, цената на един Биткойн беше $116.75

Това може да звучи малко високо за някои хора, които са обмисляли да се снабдят с подобен тогава.

Но това е нищо спрямо пика на криптовалутата през 2021 година, когато един Биткойн струваше колосалните $61 000. Числото е намаляло от този момент, само че сега един Биткойн се търгува за $38807.

Говорейки през юни тази година пред Coin Telegraph, Джеръми призна, че молбите му да накара хората да влагат в Биткойн са останали нечути.

От време на време се появява нещо, което прави бедните хора богати, тъй като са го получили в действителност, в действителност на ниска цена. Това беше едно от тези неща. Мислех, че ще бъда героят на моята общественост, само че не, те ме мислеха за вманиачен. Те в действителност мислеха, че си изгубвам мозъка.

В скорошна обява, споделена в X, прочут преди като Twitter, Джереми написа:

Най-честата сентенция на 21-ви век ще бъде: „ Трябваше да купя малко Биткойн, когато беше по-евтино.

И като ранен последовател на криптовалутата, Джереми се радва на плодовете на труда си. Страницата му в Instagram го демонстрира по какъв начин излетява до места като Монте Карло и Дубай, които са известни като гостоприемни за супербогатите. Наскоро той показа голям брой фотоси, на които той се любуват на Гран При на Формула 1 в Абу Даби.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР