Човек, който е изчезнал, докато е пътувал с велосипед из

...
Човек, който е изчезнал, докато е пътувал с велосипед из
Коментари Харесай

Опасения за изчезнал британец Стивън Харпър „може да е ял смъртоносни гъби“, докато е търсил храна

Човек, който е липсващ, до момента в който е пътувал с велосипед из Европа, може да е станал жертва на отровна гъба, която може да е ял, до момента в който е търсил храна.

Стивън Харпър се опитваше да пътува с колело от Дънди в Шотландия до Индия, само че беше дошъл във Франция, откакто велосипедът и банковата му карта бяха откраднати. Той не се е свързвал с другари и семейство от 23 ноември, а брат му Дейл счита, че е прекарал една нощ на рид на последното си известно място покрай френската граница с Монако.

Шотландецът 38 разгласява серия на живописни фотоси на Франция в обществените медии, преди да изчезне и в този момент брат Дейл разгласява в обществените медии, казвайки: „ Моля, помогнете ми да намеря дребния си брат. От това, което знаем до момента, велосипедът и банковата му карта на Стивън бяха откраднати дружно с паспорта му при започване на ноември.

„ Последното му известие от 23 ноември споделяше, че е погълнал евентуално смъртоносна гъба, до момента в който търси храна, и от този момент не сме го чували. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР