Човек колкото и здраво да работи, си идва време за

...
Човек колкото и здраво да работи, си идва време за
Коментари Харесай

Лятна планинска романтика с Благой и Златка! Двамата съчетаха полезното с приятното

Човек колкото и крепко да работи, си идва време за отмора. А все още най-сигурно, сякаш, остава почивката в България. На такава се любува фамилията на Благой Георгиев и Златка Райкова. Двамата са на сантиментална отмора край Разлог:

Виж още: Галена е на върха за следващ път, какво показа певицата

От фрагментите в обществените мрежи, които двамата разгласиха, излиза наяве, че ще съчетаят потребното с приятното. Така да вземем за пример от фотосите излиза наяве, че Златка е снимала фотосесия за нова сбирка на стилната си линия, в това време пък Благой е играл голф.

 Виж още: Как лети времето! Крисия навърши 16 година с домакински ваучър с другари, торта и алкохол

Техният наследник, Благой, пък е останал в София и го гледат бабите. Или най-малко това показа Златка в story. Младият баща пък е качил видео, на което се вижда, че практикува обичаното си - пушене на наргиле.

 Виж още: Голяма фантазия на Веселин Маринов е към този момент факт! Певецът стана дядо за първи път

Златка Райкова и Благой Георгиев станаха родители на дребния Благой пред октомври предходната година. За връзката пък им се разбра през лятото на 2018 година Двамата са сгодени, само че за момента не е съобщавано да са сключвали брак.

Виж още: Дарко Лазич шашна всички - смъкна 60 кг. за негативно време! Как го реализира?

 

Благой Георгиев има 4 деца и сигурно е един от най-многодетните бащи измежду известните българи. Най-големите му дечица са Йоана и Давид, които са от връзката му с гимнастичката Христина Витанова. Третото детенце на футболиста е от брака му с татарката Есмер. Малкия Илай обаче живее с майка си и нейния избраник.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР