Човек живее много животи. За някои души това е първото

...
Човек живее много животи. За някои души това е първото
Коментари Харесай

Тези 7 знака издават, че се познавате от минал живот

Човек живее доста животи. За някои души това е първото появяване на Земята, само че за някои към този момент не е по този начин. Случва се по този начин, че срещаме хора, които познаваме от минали прераждания. Много специалисти считат, че прераждането не е мит, а чиста истина. Хората могат да усетят ехото от минали животи. Много постоянно тези отгласи се появяват при срещи с тези, които сте познавали в предишните си превъплъщения.
Много мощни усеща
Например, срещнали сте човек. На пръв взор се влюбвате в него или в нея, или в противен случай, ненавиждате го с цялото си сърце. Случва се по този начин, че хората незабавно се сближават, схващат се съвършено. Ако възникне доста мощен негатив, това значи, че в предишния живот този човек ви е предизвикал непоносима болежка или че е имало мощна омраза сред вас.
Телепатия
Искате да кажете нещо на човек и той към този момент знае какво желаете да му кажете, какво желаете да попитате. Същото се случва и в противоположната посока: вие чудесно знаете какво желае да направи или каже другар или непосредствен. Телепатичната връзка се демонстрира и по други способи. Например, просто сте мислили за човек,а той към този момент е съумял да ви написа в обществените мрежи или ви се обажда в същата секунда. Такава връзка се появява единствено, в случай че сте общували и сте били близки в минали животи.
Познати са ви човешките очи
Случва се по този начин, че поглеждайки в очите на други хора, те ви наподобяват необикновено познати. Много специалисти по биоенергия имат вяра, че душата минава от едно тяло в друго и единствено очите остават постоянно едни и същи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР