Човек и добре да живее, вся някога му се налага

...
Човек и добре да живее, вся някога му се налага
Коментари Харесай

Триковете за почистване, които трябва да знаем

Човек и добре да живее, вся в миналото му се постанова да чисти вкъщи. Вече има всевъзможни уреди и препарати, които да създадат тази задача от невъзможна в детска игра. Но за какво постоянно би трябвало да разчитаме на помощ, която ни чака в магазина против съответната сума?

През миналата 2018 година триковете за разчистване с подръчни средства станаха още по-популярни в интернет . Виждаме ги на всички места, някои от тях прочитаме с съмнение и слагаме под подозрение, други незабавно пробваме и се уверяваме в резултата им. Е, постоянно има място и за разочарования, само че не и с тези трикове, които са събрани като най-хубавите за последните 12 месеца от Femail.

Ютията

Загорялата ютия е същински призрачен сън. Както петната, които прави по облеклата, по този начин и нейното разчистване. Оказва се, че то е повече от елементарно, в случай че използваме парацетамол. Хапчето, което одобряваме при болежка и простуда, захващаме с пинсета и втриваме в горещата ютия.

Важното е да е колкото се може по-нагорещена, с цел да могат по-ефикасно да се изтрият всички кафяви следи. Може да ни се наложи да използваме няколко таблетки, само че това е оскъдна жертва в името на чистата ютия.

 Снимка 397411

Пералнята

Използваме я, с цел да бъдат облеклата ни чисти, само че какъв брой постоянно се сещаме да я чистим? Праховете за пране и мръсната вода от прането сигурно не вършат пералнята най-чистия апарат вкъщи. Особено на някои скришни местенца, като под уплътнението на вратата.

Там се събира нечистотия и плесен, които са виновници прането ни да мирише зле, даже незабавно откакто е спряла програмата. И ние се чудим какво да вършим...

Много просто - труднодостъпното място почистваме с четка за зъби. Може да ни отнеме малко повече време, в сравнение с бихме желали, само че си заслужава напъните понякога.

 Снимка 397414

Перманентен маркер

Ако имаме деца, сигурно нееднократно сме се чудили по какъв начин да почистим някое тяхно " създание " от допустимо най-неподходящото място. Ако хлапето е хванало непрестанен маркер в изблик на креативно ентусиазъм, значи ние би трябвало да отвърнем на удара със спрей срещу инсекти или дезинфектант за ръце.

Много майки в обществените мрежи дават обещание тези артикули да изтрият неприятните петна без доста старания. Лакът за коса също е алтернатива за тестване.

Мазнини

Независимо дали става дума за тави, решетка или други елементи на печката, решението идва с таблетките за съдомиялна. И не е наложително да имаме този апарат и да ги пуснем вътре на дълга стратегия, с цел да успеем да почистим.

 Цялостно разчистване на дома единствено с оцет
Цялостно разчистване на дома единствено с оцет

Алтернатива на нездравословните препарати

Купуваме таблетки, разтваряме ги в гореща вода и киснем нечистите предмети или елементи в тях, до момента в който не забележим резултата. С изплакваща течност за съдомиялна пък можем елементарно да премахнем петна от сапун в цялата баня.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР