Човек и добре да живее, все в някакъв момент се

...
Човек и добре да живее, все в някакъв момент се
Коментари Харесай

Загазиха го: Култов турски сериал ще плаща солена глоба заради секс сцени

Човек и добре да живее, все в някакъв миг се сблъсква с правораздавателната система. А колкото по-деен е човек, толкоз по-голяма е вероятността това да се случи. 

Виж още: " Мецаните " от " Един за различен ": За живота след шоуто, щастливите фамилни мигове и новото ТВ присъединяване

Точно това се случи със основателите на един от най-известните турски сериали сега, " Почукай на вратата ми ". Върховният съвет за радио и телевизия на Турция санкции продукцията за секс сцена  в джакузи и под душа, оповестява " Труд ". С наказване е и локална телевизия, разрешила излъчването на въпросните подиуми. 

Виж още: Това Крисия ли е? Тийн певицата сподели забележителни форми

Според разпространения  от Съвета отчет,  сцената е неприемлива за гледане в фамилна среда, покварява младежта и предизвиква към  сексуална  разюзденост. Членовете на Съвета акцентират, че сходни подиуми са неприемливи в една мюсюлманска страна.

Виж още: Нова година, нова намеса: Андреа в Истанбул за интервенция, придружи я тайнствен мъж

Във въпросните подиуми вземат участие основните герои на кино лентата - Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Но до момента нито те, нито продукцията са коментирали решението на органа. 

Виж още: Позиция: Енджи Касабие няма да се имунизира! Диетоложката за пандемичното хранене и цената му

" Почукай на вратата ми " е сантиментална комедия и един от най-успешните турски сериали за предходната година. Зрители от целия свят се забавляват освен с епизодите от сериала, само че и с клипчета " зад сцената ", наблюдават персоналния живот на артистите поради работата им в сериала. Самите те пък признават, че лентата по този начин ги сближила, че се усещат като едно огромно семейство.

Изображение: https://www.instagram.com/thebursin/
https://www.instagram.com/sencalkapimi/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР