Човек и добре да живее, винаги идва време за трудни

...
Човек и добре да живее, винаги идва време за трудни
Коментари Харесай

Най-трудната загуба за Ивет Лалова

Човек и добре да живее, постоянно идва време за сложни раздели, които са просто част от живота. Вчера, 11 август, най-хубавата ни спиртньорка Ивет Лалова показа със своите почитатели в Instagram, че предходния ден си е взела последно довиждане с домашния си любим - лабрадора Болт .

Кучето бе правилен другар на Ивет и брачният партньор й Симоне в продължение на тъкмо девет години и два дни . А раздялата им Лалова дефинира като най-трудното нещо, което в миналото й се е случвало.

" Ти постоянно беше до мен - и в щастието, и в сълзите. Имам хиляди мемоари по какъв начин станахме семейство и ме накара да се усещам като твоя майка ", написа спортистката под фотосите с домашния си любим.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) на Авг 11, 2020 в 12:54 PDT

" Толкова доста бягане и плуване дружно и толкоз доста безсънни нощи, когато не се усещаше добре. Всеки, който в миналото е имал домакински любим, знае силата, която тези дребни същества имат върху нас ", продължава Лалова.

Болт за нея е повече от куче, а и същински другар, компания по време на дългите възобновявания след тренировки и травми. " Ти би скочил в колата при мен, без значение къде отивам, тъй като просто би трябвало да си с мен ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) на Юли 11, 2020 в 5:19 PDT

" Ти обичаше хората и празненствата. И в този момент виждам какъв брой доста хора са обичали той. Защото ти беше моето ужасно момче и желая да ти благодаря за безусловната обич, която ми даде. За това, че избра мен и Симоне още от първата ни среща и прекара целия си живот с нас ", продължава прочувствено Лалова.
 Ивет Лалова, ваканцията, подновяването на надпреварите и защо мечтае атлетката
За какво мечтае Ивет Лалова

Ние пък за Ивет по бански

Болт сигурно ще остане вечно както в нейното сърце, по този начин и в това на брачна половинка й и те постоянно ще го обичат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР