Човек и добре да живее, рано или късно стига до

...
Човек и добре да живее, рано или късно стига до
Коментари Харесай

Скандален запис с Пиленцата от Монако: "500 лв. и ще го направим от някое луксозно място"

Човек и добре да живее, рано или късно стига до миг, в който може да бъде Лили Иванова. Е, Пиленцата от Монако очевидно са на този стадий в звездния си VIP и инфлуенсърски живот, тъй като са следващата онлайн сензация, която желае възнаграждение, с цел да им бъде направено изявление.

След като неотдавна стана ясно, че Зори Джи си има формален тарифен проект за изявленията в разнообразни формати, по този начин са и Пиленцата, с които Vbox7 също се свърза преди време. Нина Димитрова отговори на поканата ни да създадем нещо дружно, само че единствено след възнаграждение. 

Виж още: Ах, тази Диона! Певицата заголи дупе пред възрастен мъж, била ангелче

Семейство Пиленца от Монако желаят 500 лв. за провеждането на Zoom изявление. Е, цената им е много по-скромна, в случай че я съпоставяме с тази на мис Джи, която е по-актуална и забавна от тях в този момент (права е дамата, знае си цената). Ето и част от известията в Instagram, които получихме в отговор от пиленцето Нина и се разгласяват без редакторска интервенция :

" Изпратих ви всички гласови известия тук в Инстаграм,з/то нямам ваш мобилен номер,но найстина ще бъда почтена и правилна с Вас,з/то разговаряхме с нашият фамилен юрист и нашия PR управител в България

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР