Човек и добре да живее... пак идва времето за отслабване

...
Човек и добре да живее... пак идва времето за отслабване
Коментари Харесай

Размерът има значение! Мартина Юрукова взе метъра и премери всичко

Човек и добре да живее... отново идва времето за намаляване за лятото. Но в случай че за множеството от нас това се случва в средата на май, то родните плеймейтки към този момент леят пот във фитнес залите и старателно броят всяка калория. 

Виж още: Ще я познаете ли? Галена се пусна без грим и тоалети от пистата на Пампорово

Сред тези моделки е и екзотичното Барби на име Мартина Юрукова, тъй като точно тя се похвали с талия от 51 см. Това, в случай че не знаете, е пъклен малко. Припомняме, че по време на златната епоха на супермоделите при започване на 90-те идеалните ограничения бяха 90/60/90, като 60 е талията. На Мартина обиколката е с 9 см по-малка, което е в действителност удивително. Вероятно точно по тази причина ханшът ѝ наподобява голям:

 https://www.instagram.com/martina_yurukova/

Факт е, че Мартина има по себе си и забележително доста хирургически интервенции. Именно за нея се твърди, че има първото изкуствено дупе измежду родните випове. Но е и факт, че плеймейтката съществено се труди във фитнес залата и постоянно пуска потни селфита. 

Виж още: Алекса Ангелова към този момент мечтае за нова обич? Приятелката на Денис Теофиков с забавно стори 

 https://www.instagram.com/martina_yurukova/

С какво тъкмо се занимава Мартина никой не е схванал до този миг, макар напъните на доста хора, в това число и на нашия непретенциозен екип. Тя неотдавна показа, че заобикаля да популяризира артикули, които не познава и не употребява, тъй като желае да бъде оптимално почтена със своите почитатели. Други родни инфлуенсърки може единствено да слушат и да си вземат бележки (за теб приказваме, Петканова!).

Изображение: https://www.instagram.com/martina_yurukova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР