Човек и добре да живее, Big Brother го настига. Или

...
Човек и добре да живее, Big Brother го настига. Или
Коментари Харесай

Дори Big Brother може да падне още по-ниско – с Динко

Човек и добре да живее, Big Brother го настига. Или най-малко по този начин е в България. Колкото и да се пазиш, колкото и да не гледаш, да не четеш, все някой ще изкоментира и ще дочуеш нещо. Така и аз дочук – че Динко Вълев е влязал в прословутата къща на следващите " най-желани " (най-желани да не бъдат в никакъв случай виждани) випове-дзвезди.
Лансирането на Вълев от следващия необятен ефирен формат е не просто просташко – то е директна опасност за националната сигурност! Защото тезите на Динко са тези, които подкопават устоите на естествената страна. Например – че би трябвало такива като него да вземат правораздаването в свои ръце, а не овластените от народа институции. Че би трябвало да ненавиждаме някого единствено поради изповядваната от него вяра или произхода му. Че първият ни мотив, с цел да сме " съумели ", са юмруците.
Динко Вълев би трябвало да получава медийно отразяване единствено в следния аспект: " Известен е в Ямбол с прякора си Бозавия и е разследван за данъчни закононарушения. Той е обвързван непряко с Петър Низамов-Перата посредством Гана Желева, която за прочут интервал от време е съучастник на Динко във компания " Трансинсс ". Известна, съзнателна част от живота си Желева прекарва " на един адрес " с Камен Желев, наследник на някогашния общински консултант в Ямбол Георги Желев и водач на проведената незаконна група " Рижите ", която се занимава с рекет и събиране на задължения ". При тази информация е изцяло ясно защо може да е само образец Динко. На който не му е ясно, да гледа Big Brother и простотиите на оскотелите за пари " дзвезди ".
Ще кажете за какво пък единствено Динко, а не и другите в тази къща? Тяхната саморазрушителност е просто едно равнище по-надолу - те вредят най-вече на себе си. Но всички дружно в тази " къща " и самото предаване са един несравним позор. Продуцентите му дали дават и биха дали на децата и внуците си (нямам концепция кои са продуценти и не желая да знам) да гледат това... нещо?
За тези неща би трябвало да се приказва, само че би трябвало да има по какъв начин и да се отървем от резултата им. Всеки си има собствен метод – значимото е да не губим способността си да вършим разликата кое излиза оттатък всевъзможни граници на допустимото! Защото, с цел да победи злото, е задоволително положителните хора просто да не вършат нищо.
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР