Човек е бил зверски пребит рано тази сутрин в центъра

...
Човек е бил зверски пребит рано тази сутрин в центъра
Коментари Харесай

От последните минути! Глутница младежи зверски преби човек в центъра на Враца

Човек е бил свиреп пребит рано тази заран в центъра на Враца, научи извънредно осведомителна организация BulNews.bg. Инцидентът е станал към 6.30 ч. на паркинга пред постройката на Митрополията.
Група от към 10-15 младежи при разминаване с различен човек неоснователно го нападнала като глутница. Мъжът получил голям брой удари в главата, след които паднал на земята. Преди това обаче съумял да извика за помощ и бил чут от охранителя на Коледния базара на пл. “Христо Ботев “, който неотложно подал сигнал към тел.112.
По това време в региона имало две патрулки, които стремително съумели да обкръжат побойниците и да спасят нападнатия човек. Пристигналата кола за спешна помощ закарала в болница към 35-годишния мъж, който бил целият в кръв. В незабавното потърпевшият бил нормализиран и по-късно закаран в районното да дава показания. Пред постройката на ръководството били приведени и глутницата побойници, които и сега изясняват пред проверяващите аргументите за агресивното си държание. На мястото на багра към момента има следи от кръв, които демонстрират какъв брой грубо е било мелето.
На този стадий няма излязла публична информация за тежкия случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР