Човек е бил откаран в болница, след като се е

...
Човек е бил откаран в болница, след като се е
Коментари Харесай

Зловеща гледка след кървав инцидент в пловдивския квартал "Изгрев"!

Човек е бил откаран в болница, откакто се е намирал в безпомощно положение - паднал на тротоара на ул. " Герлово " в пловдивския жк " Изгрев ". Инцидентът се е разиграл към 20 часа довечера, оповестява TrafficNews.bg

На местопроизшествието има голяма локва кръв, както и окървавени салфетки, превързочни материали и ръкавици на медиците. Санитарните боклуци са изоставени измежду тротоара, където мъжът е лежал.

Все още няма информация какво е предизвикало случая, дали на индивида му е прилошало и е паднал, или става дума за използвано принуждение. На мястото е имало екип на незабавна помощ и на полицията.

След като колата за спешна помощ и патрулката са отпрашили, тротоарът е оставен в трогателен тип.

" Локва кръв, санитарни материали... от тук минават деца за учебно заведение. Кой би трябвало да почисти? ", споделя гражданин на града, който е направил и видео от злокобната сцена.

Пловдивчанинът се е обадил със същото питане на телефон 112, а оттова му дали отговор, че ще уведомят Община Пловдив във връзка с непочистено местопрестъпление. Те обаче също не могли да му дадат какъвто и да е отговор за това кой е виновен.

Кадрите не са подобаващи за хора под 16-годишна възраст, както и за такива с по-лабилна душeвност:



Източник: TrafficNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР