Човек беше смъртоносно прострелян в Мид-Уилшър в понеделник, когато американски

...
Човек беше смъртоносно прострелян в Мид-Уилшър в понеделник, когато американски
Коментари Харесай

Американски маршали застреляха смъртоносно беглец от Небраска в Мид-Уилшър

Човек беше смъртоносно прострелян в Мид-Уилшър в понеделник, когато американски маршали се пробваха да арестуват дезертьор, който бягаше от Небраска.

Парамедиците бяха изпратени в постройка в блок 6300 на бул. W. Wilshire към 11:30 ч., откакто научиха за стрелбата, в която взе участие „ правоприлагаща организация “, съгласно изказване на Лос Анджелис Противопожарна работа.

Полицейското ръководство на Лос Анджелис сподели на KCAL News, че случаят включва маршалската работа на окръг Ориндж, само че не даде спомагателна информация.

„ Инцидентът е станал при опит за арестуване на търсен дезертьор, който е имал издадена заповед за задържането му в Небраска по обвинявания в разпространяване на марихуана и пране на пари “, се споделя в изказване на Службата на маршалите на Съединени американски щати. >

При срещата със обвинения служителите на реда споделят, че той е размахал огнестрелно оръжие, което ги е подтикнало да открият огън.

Един човек е разгласен за мъртъв на място. Тяхната идентичност не беше разкрита.

Втори човек, специфичен сътрудник, беше отведен в близката болница за пострадвания, които не са животозастрашаващи.

Следователите на LAPD за грабежи и убийства проверяват пукотевица.

С SkyCal от горната страна може да се види огромен периметър, блокиран от лента на мястото на престъплението, до момента в който чиновниците на реда се разхождат в близост.

Околността беше затворена за няколко часа, до момента в който следствието продължаваше.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР