Човечеството не е успяло да премине изпитанието на пандемията от

...
Човечеството не е успяло да премине изпитанието на пандемията от
Коментари Харесай

Гутериш: Човечеството още не е преминало през изпитанието COVID-19


Човечеството не е съумяло да премине тестване то на пандемия та от новия ковид , чиито жертви към този момент наближават милион. Това разгласи генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш , говорейки на съвещанието на Съвета за сигурност по отношение на ковид а, съобщи БГНЕС.

“Пандемията е явно тестване за интернационално съдействие , в което ние се неуспех ихме ” сподели той. “Вирусът към този момент е умъртвил съвсем милион души по света, засегнал е над 30 милиона и е отвън надзор. ”

“Това е разследване от неналичието на световна готовност, взаимоотношение, единение и взаимност ”, сподели генералният секретар на Организация на обединените нации.

“Коронавирусът се трансформира в черна сянка за целия ни свят. Но също по този начин се трансформира в предизвестие, което би трябвало да ни подтикне към деяние. Нямаме избор ”, сподели Гутериш. “Или ще се обединим в границите на световните институции, настоящи съгласно своето предопределение, или ще бъдем смазани от раздори и безпорядък ”, заключи той. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР