Chloe Burrows дразни, че почти умря“, докато беше на ски

...
Chloe Burrows дразни, че почти умря“, докато беше на ски
Коментари Харесай

Chloe Burrows „почти умря“ на ски пътуване с Мили Корт, докато казва на феновете си, че „тялото я боли“

Chloe Burrows нервира, че „ съвсем умря “, до момента в който беше на ски пътешестване в чужбина с близката си другарка Millie Court това седмица.

28-годишната риалити звезда и нейната другарка Мили, 27, които се срещнаха във вилата на Love Island през 2021 година, се насочиха към ски курорта Вал Торанс във Франция единствено преди няколко дни. Двойката споделя актуализации с почитатели посредством Instagram, до момента в който надалеч.

Това включва Клои, която загатна на почитателите си, че „ безусловно съвсем е умряла “ в планината. Тя продължи да нервира на платформата, че сътрудник скиор я е „ избавил “, само че не даде повече детайлности за случилото се на пистите.

Клои - която стигна до финала на шоуто ITV2 преди три години - отиде в своята история в Instagram в петък, с цел да показа фотография на сътрудника си екскурзиант Джо Бартоломю. Тя написа: „ Благодаря ти [Джо], че ме върна на едно място [sic]. Аз безусловно съвсем умрях и този дребен ангел ме купи по целия път до у дома. “

Тя продължи да споделя видеоклип по-късно същата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР