Членовете на RMT (съюзът за железопътен, морски и транспортен транспорт)

...
Членовете на RMT (съюзът за железопътен, морски и транспортен транспорт)
Коментари Харесай

Стачки на влаковете: Пълен списък на датите за октомври 2023 г. и железопътните линии, засегнати от преустановяването на действието на метрото

Членовете на RMT (съюзът за железопътен, морски и транспортен транспорт) и ASLEF (Асоциираното сдружение на локомотивните инженери и пожарникарите) стачкуват в продължаващ спор за възнаграждение и условия.

ASLEF съставлява машинистите, до момента в който RMT съставлява служащи от доста разнообразни браншове на железопътната промишленост - в това число личен състав на гарата и пазачи.

Тук е всичко, което би трябвало да знаете кои услуги са наранени тази седмица.

вторник, 3 октомври

Забрана за ексклузивен труд на машиниста евентуално ще понижи услугите

сряда, 4 октомври

Стачка на машиниста и възбрана за ексклузивен труд за анулация или понижаване на услугите

Четвъртък, 5 октомври

Влиянието на стачките визира ранните утринни служби. Забраната за ексклузивен труд на машинистите евентуално ще понижи услугите

петък, 6 октомври

Забраната за ексклузивен труд на машинистите евентуално ще понижи услуги

събота, 7 октомври

Влияние на стачките, което визира ранните утринни услуги

Лондонското метро

Служителите на метрото възнамеряваха да изоставен в сряда, 4 октомври и петък, 6 октомври.

Стандартните дейности биха „ засегнали съществено “ множеството линии на метрото и нямаше да има нощно метро и на 6 октомври.

Но във вторник профсъюзите.

Около 3000 членове на Железопътния, морски и транспортен съюз (RMT) трябваше да напущат по време на двата дни на стачки.

RMT сподели, че след диалози в помирителната работа Acas е съумял да избави работни места, да предотврати нездравословни промени в описите и да обезпечи отбрана на приходите към измененията в класирането.

Съюзът сподели: „ Значителният прогрес значи, че основните детайли са уредени, макар че остават да се водят по-широки договаряния по разногласието за работата, пенсиите и работните съглашения. “

Генералният секретар на RMT Мик Линч сподели: „ Поздравявам всички наши членове, които бяха подготвени да подхващат протестни дейности, и нашия екип за договаряния за обезпечаването на тази победа в нашия спор за Tube.

„ Без единството и индустриалната мощ на нашите членове няма метод, по който щяхме да реализираме напредъка, който имаме. "

Avanti West Coast

Avanti West Coast няма да дава никакви услуги в сряда, 4 октомври.

< p> Клиентите, които са резервирали билети за пътешестване в тези дни, могат да изискат цялостно възобновяване на сумата без такса от мястото на закупуване.

Клиентите с авансово резервирани билети за пътешестване в деня на стачката могат да употребяват билета си ден преди или два дни по-късно.

Avanti възнамерява да извършва естествения си график по време на забрани за ексклузивен труд, само че предлага да ревизирате преди да пътувате, защото въздействието ще варира от маршрут до маршрут.

C2C

В сряда, 4 октомври, няма да има услуга C2C.

В дните, когато са в действие възбраните за ексклузивен труд, ще има понижена услуга в пиковите часове и понижена периодичност на два влака на час по време на ненатоварените часове по всички направления.

Първите и последните влакове няма да бъдат наранени.

Chiltern Railways

Няма да има услуги на Chiltern Railways на Сряда, 4 октомври по всички направления.

Въпреки че стачните дейности в лондонското метро са прекратени, ще има влияние върху услугите на Chiltern Railways в лондонския завършек на маршрута.

На 5 и 6 октомври няма да се обаждат услуги на гарите, включително; Harrow-on-the-Hill, Rickmansworth, Chorleywood, Chalfont & Latimer и Amersham. Това е до след 8 часа сутринта в четвъртък и през целия ден в петък.

В събота, 7 октомври, службите на Chiltern Railways няма да се обаждат в South Ruislip до след 8 часа сутринта.

Chiltern Railways ще се движи променен график през седмицата със забрани за ексклузивен труд, който пътуващите могат да ревизират тук.

CrossCountry

Няма да има CrossCountry услуги в сряда, 4 октомври.

Някои услугите ще бъдат изменени по време на датите на възбрана за ексклузивен труд. Можете да прегледате листата със засегнатите влакове за всеки ден тук.

Прочетете повече:
Най-новите разноски за живот - със препоръки от Airbnb

Железницата на Източен Мидландс

< p> В сряда, 4 октомври, няма да има железопътна услуга East Midlands.

East Midlands споделя, че нейните проекти за пътешестване към този момент са обновени за дни, когато е в действие възбрана за ексклузивен труд. Проверете тук за актуализации.

GTR

GTR, прочут също като Govia Thameslink Railway, е най-големият железопътен франчайз в Обединеното кралство и ръководи,, Great Northern и Gatwick Express.

< p> В него се споделя, че няма да има услуги на Thameslink, Great Northern или Gatwick Express в сряда, 4 октомври.

Ще се извършва лимитирана услуга Southern shuttle, като се стопират единствено на летище Гетуик и Лондон Виктория.

Обслужванията в четвъртък, 5 октомври, ще стартират доста по-късно от естественото след стачката предния ден, като някои направления няма да правят услуги преди 7 сутринта.

В дните, когато е в действие възбрана за ексклузивен труд, GTR споделя, че ще се извършва изменено разписание с по-малко услуги.

Обичайната нон-стоп услуга Gatwick Express сред Лондон Виктория, летище Гетуик и Брайтън няма да се извършва.

За да помогнем на клиентите, доп. добавени са спирки в Clapham Junction и East Croydon, тъй че тези влакове ще работят като южни линии.

Билетите за Gatwick Express ще важат за Southern и Thameslink без в допълнение възнаграждение.

Научете повече за всяка от линиите на GTR, като щракнете върху имената им в горната част на този раздел.

Great Western Railway

Great Western Railway (GWR) ще работи в понижен и модифициран режим разписание в сряда, 4 октомври.

Много елементи от мрежата въобще няма да имат услуга. Услугите, които не престават, ще стартират от 7:30 сутринта и всички пътувания би трябвало да бъдат приключени до 18:30 часа.

GWR споделя, че има възможност да има къси предупреждения за промени или анулация на услугите в дните, когато са в действие забрани за ексклузивен труд.

Можете да ревизирате уеб страницата на GWR за актуализации по-близо до времето.

Greater Anglia и Stansted Express

Очаква се понижените услуги да работят както при стачка, по този начин и при възбрана за ексклузивен труд дни.

Можете да щракнете тук, с цел да видите какви проекти има на всички наранени дати.

Хийтроу Експрес

В протестния ден на 4 октомври там ще има по-малко влакове, отиващи до летище Хийтроу и те ще потеглят по-късно и ще завършват по-рано.

Влаковете ще се движат сред Падингтън и Хийтроу сред 7:40 и 18:25.

Услуги сред Терминал 5 и Paddington ще се движи сред 7.42 и 18.57.

И ще има влакове сред 7.47 и 19.02 от Heathrow Central до Paddington.

Линията Elizabeth ще обслужва клиенти, пътуващи от Лондон до Хийтроу.

Хийтроу не е оповестил никакви промени по време на забрани за ексклузивен труд. Щракнете тук за повече информация по отношение на неговите услуги.

LNER

LNER услугите ще работят по „ извънредно стеснен график “ през 4 октомври, с незначителни промени в дните преди и след тях. < /p>

Можете да намерите повече детайлности тук.

London Northwestern Railway

Няма да има услуга London Northwestern Railway (LNR) в сряда, 4 октомври.

Ще има рейсове вместо влакове сред Watford Junction и St Albans Abbey в дните, когато има забрани за ексклузивен труд.

Ще можете да видите какво влияние ще има възбраната за ексклузивен труд върху LNR посредством планиращи пътувания.

Северна

В сряда, 4 октомври, няма да има северна услуга, както и железопътни заместващи автобусни услуги.

Дни, наранени от забрани за ексклузивен труд е евентуално да провокират някои промени или анулации с малко предупреждение. Можете да ревизирате тук за актуализации.

Югозападна железопътна линия

Изключително лимитирана услуга ще работи по дребен брой линии по време на стачните дни и по-голямата част от континенталната мрежа на Югозападната железница ще бъде затворена. Няма да има услуга по Island Line.

Клиентите се поучават да пътуват единствено в случай че е безусловно належащо.

Намалените услуги ще се правят в цялата континентална мрежа на Югозападната железница в дните със възбрана за ексклузивен труд, с почасова услуга по Island Line.

Научете повече тук.

Югоизточна

Няма да има югоизточна услуга по никакви направления в стачните дни.

Southeastern чака да дава цялостна услуга по време на интервалите на възбрана за ексклузивен труд.

TransPennine

Услугата TransPennine Express няма да се извършва по нито един маршрут по време на стачката в сряда, 4 Октомври.

Ще има и някои промени рано заран и късно вечер в дните преди или след протестния ден.

TransPennine Express възнамерява да извършва естествения си график по време на дните със възбрана за ексклузивен труд, само че предизвестява, че може да има доста спиране на пътуването ви, тъй че не забравяйте да ревизирате, преди да пътувате.

Железопътна линия Уест Мидландс

В сряда, 4 октомври, няма да има железопътна линия Уест Мидландс. < /p>

В дните, когато е в действие възбраната за ексклузивен труд, ще се правят понижени влакови услуги сред Бирмингам Ню Стрийт и Херефорд и Бирмингам Ню Стрийт и Шрусбъри - и автобусна услуга ще размени влаковете сред Нанитън и Леймингтън Спа през Ковънтри. < /p>

Забраните за ексклузивен труд може да доведат до промени в разписанията и отменяне в деня, изключително в случай че има спиране на услугите, тъй че проверете, преди да пътувате.

Как можете да останете в течение -date

Можете да докоснете която и да е от връзките, предоставени нагоре, с цел да ревизирате за актуализации за съответни линии.

National Rail приканва всеки, който се надява да пътува в дни на стачка и ексклузивен труд, да употребява своето пътешестване Плановик, с цел да следи по какъв начин ще бъдат наранени услугите.

Всяко пътешестване, съпроводено от жълт сигнален триъгълник, значи, че информацията към момента предстои на смяна.

Повечето пътувания към този момент би трябвало да са до дата на планера.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР